....................................................

7 Μαΐ 2017

Κάλεσμα σε σύσκεψη στη δυτική Θεσσαλονίκη

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ - ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!

Η ολοκλήρωση της δήθεν διαπραγμάτευσης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ιμπεριαλιστές-δανειστές της ΕΕ και του ΔΝΤ φέρνει ένα νέο πακέτο αντεργατικών μέτρων και μνημονίων. Τα νέα μέτρα που προστίθενται στα παλιά φέρνουν

• Μείωση των κύριων και επικουρικών συντάξεων έως και 18%,

• Μείωση του αφορολόγητου κατά 3.000 ευρώ, δηλαδή μείωση του κατώτατου μισθού κατά 50 ευρώ,

• Περικοπές σε επιδόματα (οικογενειακό, ανεργίας, θέρμανσης, φτώχιας κλπ),

• Κατάργηση φοροαπαλλαγών ιατρικών δαπανών,

• Μείωση δαπανών για την υγεία (ΕΟΠΥΥ),

• Ξεπούλημα μονάδων της ΔΕΗ,

• Αναστολή συλλογικών διαπραγματεύσεων έως το τέλος του προγράμματος ESM,

• Κατάργηση της προέγκρισης των ομαδικών απολύσεων

• και μια σειρά άλλα μέτρα που αφορούν στην αγορά τροφίμων, φαρμάκων, τους πλειστηριασμούς κλπ.

Όσο για τα «αντίμετρα» είναι ακόμη μια απάτη για να κρατήσουν τους εργαζόμενους και τον λαό παθητικό στην γωνία. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να καταληστεύσουν το λαό, για να επιτευχθεί το πλεόνασμα το 3.5% και να δώσουν φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο και κανένα συσσίτιο στα σχολεία.

Με γνώση και συνειδητοποίηση ότι η μοναδική διέξοδος για τους εργαζόμενους και το λαό, είναι ο αγώνας, η μαζική αντίσταση και διεκδίκηση ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλουν η κυβέρνηση και οι ιμπεριαλιστές, τα οποία θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα η Λαϊκή Αντίσταση – Α.Α.Σ Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης καλεί σε σύσκεψη την Τετάρτη 10 Μάη, στις 7:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων (αίθουσα συνεδριάσεων ΔΣ) για να συζητήσουμε για τα νέα μέτρα και την αναγκαιότητα συντονισμού της δράσης μας ενάντιά τους και να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε στην Γενική Απεργία της 17 Μάη εργαζόμενοι να συμμετάσχουν μαζικά διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα.

Όχι στα παλιά και νέα «μνημόνια»!

Μαζικοί λαϊκοί αγώνες για να μην περάσει ο νέος γύρος της επίθεσης!

Μ’ αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας!

Ν’ ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ-ΔΝΤ!

Έξω ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- ΒΑΣΕΙΣ - ΕΕ-ΔΝΤ!

ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

6-5-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com