...................

17 Μαΐ 2017

Στο σύλλογο πρωτοβάθμιας «Προμηθέας»: Τέσσερις λόγοι για να ψηφίσεις αγωνιστικές κινήσεις εκπαιδευτικών!

1. Να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης, της αναμέτρησης με την βαρβαρότητα που μας επιβάλλουν

2. Να ενισχυθεί η κατεύθυνση που θέλει ένα συνδικαλιστικό κίνημα ανεξάρτητο από το κράτος και δεν δέχεται την συμμετοχή δήθεν εκπροσώπων του στους θεσμούς του.

3. Να επιβραβευτεί η σαφής αντικυβερνητική στάση κόντρα σε κάθε αυταπάτη για το ρόλο, τις διαθέσεις και τις στοχεύσεις της σημερινής κυβέρνησης

4. Να αυξηθεί ο κύκλος των αγωνιστών που απορρίπτουν τις λογικές συνδιαχείρισης «των προβλημάτων της εκπαίδευσης» .

5. Να «μπολταριστεί» πιο έντονα η γραμμή της κοινής δράσης στη βάση των συλλόγων, για την «επανεκκίνηση» των σωματείων και των διαδικασιών τους, για ένα μέτωπο αντίστασης και διεκδίκησης μέσα και έξω από την εκπαίδευση.

Ψηφοδέλτιο Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών

Για ΔΣ και Συνέδριο ΔΟΕ και ΕΔΟΘ

Βάσιου Χαρούλα νηπιαγωγός ΠΕ 60

Κουτσοπάγος Θόδωρος δάσκαλος ΠΕ 70

Μάνος Δημήτρης νηπιαγωγός ΠΕ 60-τμήμα ένταξης

Μιμιλίδου Λίζα νηπιαγωγός ΠΕ 60

Χαραλάμπους Πασχαλίνα νηπιαγωγός ΠΕ 60

Φιλίππου Ντίνα δασκάλα ΠΕ 70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com