...................

19 Μαΐ 2017

Για τη συγκέντρωση της Πέμπτης 18/5 στα Τρίκαλα

Με δύο συγκεντρώσεις συνεχίστηκαν την Πέμπτη οι κινητοποιήσεις ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που έφερε για ψήφιση στη βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ευθυγραμμισμένη και υποταγμένη πλήρως στις απαιτήσεις της τρόικα.

Οι συγκεντρώσεις έγιναν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και διοργανώθηκαν η μία από το ΠΑΜΕ και η άλλη από την Ανοιχτή Πρωτοβουλία για την Κοινή Δράση και στηρίχθηκε από την Λαϊκή Αντίσταση - ΑΑΣ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες συλλογικότητες της πόλης. Η συμμετοχή στις συγκεντρώσεις ήταν ικανοποιητική. Μαχητική ήταν η κοινή πορεία που ακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με συνθήματα ενάντια στα νέα μέτρα λιτότητας και εξαθλίωσης του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com