4 Απρ 2017

Καμία ανοχή στις φασιστικές προκλήσεις! Να απαντήσουμε με μαζικούς αγώνες!

Καταδικάζουμε απερίφραστα την τραμπούκικη, δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών σε βάρος νεαρού συμφοιτητή μας, που είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πόσο επικίνδυνο είναι το μόρφωμα της ΧΑ που δεν διστάζει να οπλίζει το χέρι του απέναντι στον λαό, και μάλιστα μέρα μεσημέρι.

Ηθικοί αυτουργοί, βέβαια, δεν είναι μόνο τα τάγματα εφόδου της ΧΑ, αλλά και όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) που συντηρούν και ενισχύουν την πολιτική της κρατικής τρομοκρατίας απέναντι στο λαϊκό κίνημα, δίνοντας νομιμοποίηση και χώρο στους φασίστες (ας θυμηθούμε τις πρόσφατες αγκαλιές ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ στο Καστελόριζο, όσο και τη δίκη της ΧΑ, η οποία ακόμα τραβάει χωρίς καμία ουσιαστική απόφαση). Είναι ολοφάνερο, ότι η Χρυσή Αυγή και τα διάφορα φασιστικά μορφώματα είναι το μακρύ χέρι του συστήματος και των αφεντικών. Ο κατάλογος των θυμάτων θα συνεχίσει να μεγαλώνει, όσο λαός και νεολαία δεν παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Η μόνη ουσιαστική απάντηση που μπορεί να δοθεί απέναντι σε τέτοιες προκλήσεις, θα δοθεί από το λαϊκό κίνημα. Ο φασισμός είναι η μαύρη εφεδρεία και το πιο σκοτεινό πρόσωπο του συστήματος και χρέος μας είναι να τον αντιπαλέψουμε, μαζικά και οργανωμένα, για να μην μπορέσει να σηκώσει κεφάλι ξανά.

Καλούμε τον λαό και τη νεολαία να δώσουμε από κοινού μαζική απάντηση στη φασιστική αυτή πρόκληση, στέλνοντας το μήνυμα, ότι δεν αποδεχόμαστε την τρομοκρατία του συστήματος και των εφεδρειών του.

Καλούμε στη συγκέντρωση την Τρίτη 4/4 στις 18:30 στο Μετρό Πανόρμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: