26 Απρ 2017

Αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική παρέμβαση της ΛΑ-ΑΑΣ στην Ξάνθη

Μαζική παρέμβαση ενάντια στις επιθετικές κινήσεις των ΗΠΑ, την ένταση του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού και των κινδύνων πολέμου, έκανε η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ στην Ξάνθη την Τετάρτη 25 Απρίλη το απόγευμα.

Η παρέμβαση έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου με πανό, προκηρύξεις και τηλεβόα προβλήθηκε η αναγκαιότητα ανάπτυξης αντιιμπεριαλιστικού και αντιπολεμικού κινήματος και καταγγέλθηκε η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που εκχωρεί τη χώρα και το λαό στους ιμπεριαλιστές-φονιάδες των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com