28 Απρ 2017

ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΒΟ!

Ευτυχώς σε αυτό το τόπο δεν υπάρχουν μόνο τα x factor και τα voice που εκμεταλλεύονται τους πόθους της νεολαίας και ξεφτιλίζουν ανθρώπους ή τα θύματα που τραγουδούν τη "Μπαλάντα του κυρ Μέντιου" σε σώου που δε διαφέρουν σε τίποτα από τις ρωμαϊκές αρένες ξεσκίζοντας τη ψυχή τους και χωρίς να καταλαβαίνουν γρι από τα λόγια της! Υπάρχουν και τα παιδιά που πραγματοποιούν πολιτισμό δίνοντας το δικό τους πραγματικό αγώνα. Ανάμεσά τους και οι SaliaBaliaBand & Friends από τη Λέσβο!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com