4 Απρ 2017

Μην ανησυχείτε ήταν φιλικά…

Τα αεροπλάνα που πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη, κατά τη σημερινή ημέρα -αλλά και πάνω τον Ισθμο και τον Πορθμό του Ευρίπου- ανησυχώντας πάλι τους Αθηναίους ήταν «φιλικά». Ήταν ελληνικά και ισραηλινά αεροπλάνα και ένα ιταλικό που συμμετείχαν στην άσκηση Ηνίοχος 17, διακλαδική άσκηση ενταγμένη στους νατοϊκούς σχεδιασμούς.

Οι «φίλιες» δυνάμεις ελέγχουν τα περάσματα…

Πάντως τα πληρώματα των Ενωμένων Εμιράτων δεν θέλησαν να πετάξουν μαζί τους μπας και «σταμπαριστούν» με τους Ισραηλινούς. Η Ελλάδα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Είναι- δυστυχώς- ήδη «σταμπαρισμένη».

Δ.Μ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι να διαμαρτυρηθούμε και να συμπληρώσουμε ρε σύντροφε εμείς λοιπόν οι Χανιώτες απο τις διελεύσεις <> δυνάμεων πάνω απο το Ακρωτήρι και την πόλη, όπου αποτελεί πέραν των σοβαρότερων άλλων και μια εκνευριστική, ανυπόφορη ενίοτε καθημερινότητα; Και δεν αρκούσαν οι εναέριες επισκέψεις τους και η διαρκής υπενθύμιση του αντιδραστικού ρόλου των βάσεων και των κινδύνων που συνεπάγεται η λειτουργία τους για εμάς και τους λαούς της περιοχής, αλλά τωρα τελευταία ξεχειλίζουμε και απο τις συχνότατες επίγειες εφόδους απο ορδές των ράμπο.
Απλά πασχίζουμε να <> σαν μια απο τις πρωτοπορίες του αντιβασικού, αντιμπεριαλιστικού, αντιπολεμικού κινήματος στη χώρα μας.