...................

4 Απρ 2017

Μην ανησυχείτε ήταν φιλικά…

Τα αεροπλάνα που πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη, κατά τη σημερινή ημέρα -αλλά και πάνω τον Ισθμο και τον Πορθμό του Ευρίπου- ανησυχώντας πάλι τους Αθηναίους ήταν «φιλικά». Ήταν ελληνικά και ισραηλινά αεροπλάνα και ένα ιταλικό που συμμετείχαν στην άσκηση Ηνίοχος 17, διακλαδική άσκηση ενταγμένη στους νατοϊκούς σχεδιασμούς.

Οι «φίλιες» δυνάμεις ελέγχουν τα περάσματα…

Πάντως τα πληρώματα των Ενωμένων Εμιράτων δεν θέλησαν να πετάξουν μαζί τους μπας και «σταμπαριστούν» με τους Ισραηλινούς. Η Ελλάδα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Είναι- δυστυχώς- ήδη «σταμπαρισμένη».

Δ.Μ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/4/17, 7:05 μ.μ.

    Τι να διαμαρτυρηθούμε και να συμπληρώσουμε ρε σύντροφε εμείς λοιπόν οι Χανιώτες απο τις διελεύσεις <> δυνάμεων πάνω απο το Ακρωτήρι και την πόλη, όπου αποτελεί πέραν των σοβαρότερων άλλων και μια εκνευριστική, ανυπόφορη ενίοτε καθημερινότητα; Και δεν αρκούσαν οι εναέριες επισκέψεις τους και η διαρκής υπενθύμιση του αντιδραστικού ρόλου των βάσεων και των κινδύνων που συνεπάγεται η λειτουργία τους για εμάς και τους λαούς της περιοχής, αλλά τωρα τελευταία ξεχειλίζουμε και απο τις συχνότατες επίγειες εφόδους απο ορδές των ράμπο.
    Απλά πασχίζουμε να <> σαν μια απο τις πρωτοπορίες του αντιβασικού, αντιμπεριαλιστικού, αντιπολεμικού κινήματος στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com