13 Απρ 2017

Ανακοίνωση της ΛΑ-ΑΑΣ για την σύσκεψη συλλογικοτήτων στην Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ

Θετική ανταπόκριση είχε το κάλεσμα της Λαϊκής Αντίστασης - Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας σε οργανώσεις, συλλογικότητες και φορείς της πόλης να πραγματοποιηθεί σύσκεψη ενόψει της αντεργατικής- αντιλαϊκής καταιγίδας που φέρνει η «Δεύτερη Αξιολόγηση». Στη σύσκεψη αυτή που πραγματοποιήθηκε στην ΕΔΟΘ την Τρίτη 11 του Απρίλη εκφράστηκε θετική καταρχήν διάθεση στην πρόταση συγκρότησης «Πρωτοβουλίας ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα» και διοργάνωσης συγκέντρωσης- διαδήλωσης την Πέμπτη 27 Απριλίου. Συμφωνήθηκε τέλος τις επόμενες μέρες να διευκρινιστούν τα επόμενα βήματα, όπως και να κατατεθεί πρόταση για έκδοση ανακοίνωσης και αφίσας.



12/4/2017

Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com