....................................................

10 Απρ 2017

Εργαζόμενοι ΣΚΟΤ: Ανακοίνωση συμπαράστασης από το Κωνσταντοπούλειο νοσοκομείο


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
"Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ"

Ν. ΙΩΝΙΑ 6-4-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους της ΣΚΟ που παλεύουν για τα δικαιώματά τους στην εργασία.

Καταγγέλουμε τη μονομερή απόφαση της εργοδοσίας για εκ περιτροπής εργασία. Δεν θεωρείται εργασία το να δουλεύει ένας εργαζόμενος τρεις - τέσσερεις και πέντε φορές το μήνα.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Ο αγώνας των εργαζόμενων της ΣΚΟΤ είναι υπόθεση όλων μας. Στηρίζουμε τον αγώνα των συναδέλφων της ΣΚΟΤ παλεύοντας συγχρόνως για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης αντεργατικής πολιτικής που προωθεί η τρόικα και στηρίζει η Κυβέρνηση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΙΚ. ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ       ΧΡ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com