....................................................

8 Απρ 2017

Θεσσαλονίκη: κάλεσμα σε σύσκεψη

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ - ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!

Με τη λεγόμενη δεύτερη αξιολόγηση και τη δήθεν διαπραγμάτευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ιμπεριαλιστές-δανειστές της ΕΕ και του ΔΝΤ προετοιμάζεται νέος γύρος αντιλαϊκών – αντεργατικών μέτρων και «μνημονίων». Με στόχο τους μισθούς και τις συντάξεις, το δικαίωμα στη δουλειά, στην ασφάλιση, στη συλλογική διεκδίκηση! Στην επιβολή ακόμα πιο βάρβαρων εργασιακών σχέσεων! Σε νέα φοροληστεία!

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση στην περιοχή μας, αλλά και στον κόσμο, γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη για τους λαούς, ως αποτέλεσμα των οξυμένων ανταγωνισμών των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων του πλανήτη και των επιδιώξεών τους για την περίοδο που έχουμε μπροστά μας.

Προβάλλοντας τη μοναδική διέξοδο για τους εργαζόμενους και το λαό, αυτή του αγώνα, της μαζικής αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα που ετοιμάζονται να επιβάλλουν η κυβέρνηση και οι ιμπεριαλιστές, τα οποία θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα

η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Θεσσαλονίκης καλεί σε σύσκεψη την Τρίτη 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 19.30 μμ στην ΕΔΟΘ (4ος όροφος) για να συζητήσουμε για τα νέα μέτρα και για την αναγκαιότητα συντονισμού της δράσης μας ενάντιά τους.

Όχι στα παλιά και νέα «μνημόνια»!
Μαζικοί λαϊκοί αγώνες για να μην περάσει ο νέος γύρος της επίθεσης!
Μ’ αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματά μας!
Ν’ ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ-ΔΝΤ!
Έξω ΗΠΑ-ΝΑΤΟ- ΒΑΣΕΙΣ - ΕΕ-ΔΝΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com