...................

16 Απρ 2017

Βροντερή η ανάσταση φέτος για τους λαούς!

Ποιο Αγρίνιο, ποια Χίο, εδώ υπάρχουν καλύτερα εκρηκτικά ποιο βροντερά (δείγματα μόνο θα δείτε στα βίντεο πιο κάτω!), που φροντίζουν για την ανάσταση όλων μας. Χριστιανών, Μουσουλμάνων, Εβραίων, Βουδιστών και ότι άλλων πιστών και άπιστων θέλετε! Φροντίζουν για την ανάσταση μόνο που... της ανάστασης προηγείται ο θάνατος! Και θα τον σκορπούν απλόχερα όσο εμείς δε φροντίζουμε για τούτη τη ζωή και ελπίζουμε σε κάποια άλλη ανύπαρκτη!
Καλή άνοιξη να έχουμε λοιπόν, άνοιξη των αγώνων ενάντια σε αυτούς που μας μαύρισαν τη ψυχή τα τελευταία -και όχι μόνο- χρόνια και μας ετοιμάζουν ένα μέλλον ακόμη πιο σκοτεινό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com