...................

7 Απρ 2017

Χανιά: από την συγκέντρωση-πορεία στις 6/4 στο κέντρο της πόλης

Παρά τους αρνητικούς συσχετισμούς και σε λογικές υποταγής σε αυτούς, πραγματοποιήθηκε διαδήλωση χθές ενάντια στα νέα αντεργατικά μέτρα στο κέντρο της πόλης.

Με κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αντίστασης έγινε σύσκεψη τη Δευτέρα 3/4 όπου συλλογικότητες και αγωνιστές έκριναν αναγκαία την καταγγελία των νέων μέτρων ενόψει του "κλεισίματος;;"της νέας αξιολόγησης.

Με μαζικότητα περίπου 60 ατόμων πραγματοποιήθηκε μία πορεία που αποσκοπεί στη δημιουργία και τη συμβολή στις αντιστάσεις που χρειάζεται να δώσει λαός και νεολαία μπροστά στην επελαύνουσα βαρβαρότητα.

http://protovouliantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com