5 Απρ 2017

Χανιά: Συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Απρίλη στις 7:00 μ.μ

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε ανοιχτή σύσκεψη στο εργατικό κέντρο Χανίων από συλλογικότητες και αγωνιστές της πόλης μας, όπου συζητήθηκαν τα νέα βάρβαρα μέτρα που έχει αποδεχτεί η κυβέρνηση και προωθεί στο όνομα του «κλεισίματος» της 2ης αξιολόγησης, είτε συμφωνήσουν οι ιμπεριαλιστές να κλειδώσει άμεσα, είτε όχι. Μέτρα που θα φέρουν ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση στο λαό και τους εργαζόμενους..

Ένα πακέτο μέτρων με το οποίο ο εργασιακός μεσαίωνας της φθηνής και ελαστικής εργασίας επεκτείνεται, οι μισθοί και οι συντάξεις εξανεμίζονται, τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες είναι στο στόχαστρο και το δικαίωμα της απεργίας προς κατάργηση, ενώ το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών και της περιουσίας του λαού στην ημερήσια διάταξη.
Την ίδια ώρα οι ξεπουλημένες και συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ είναι ταγμένες να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου και όχι τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Επειδή μόνος δρόμος για την ανατροπή της αντεργατικής αντιλαϊκής επίθεσης είναι ο αποφασιστικός μαζικός αγώνας των εργαζομένων της νεολαίας και όλου του λαού, αποφασίστηκε σαν μια πρώτη μορφή αντίστασης στην καταιγίδα που έρχεται, στην κατεύθυνση να συμβάλλουμε να βγει ο λαός, η νεολαία και οι εργαζόμενοι μαζικά στο δρόμο του αγώνα, να καλέσουμε σε Συγκέντρωση την Πέμπτη 6 Απρίλη στις 7μ.μ στην Πλατεία της Δημ. Αγοράς.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Ε.Ε & ΔΝΤ

Χανιά, 3-4-2017
Συλλογικότητες και αγωνιστές της πόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com