26 Απρ 2017

«Πρωτοβουλία ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα», συγκέντρωση- πορεία την Πέμπτη 27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη

Στη σύσκεψη οργανώσεων, συλλογικοτήτων και φορέων που πραγματοποιήθηκε στην ΕΔΟΘ την Τρίτη 11 του Απρίλη ενόψει της αντεργατικής- αντιλαϊκής καταιγίδας που φέρνει η «Δεύτερη Αξιολόγηση» συμφωνήθηκαν καταρχήν να συγκροτηθεί «Πρωτοβουλία ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα» και να διοργανωθεί συγκέντρωση - πορεία την Πέμπτη 27 Απριλίου, και ώρα 19.00, στο Άγαλμα Βενιζέλου. Για την προπαγάνδισή της εκδόθηκε αφίσα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜA

Ακολουθώντας την πολιτική του προκατόχου της η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και οι ιμπεριαλιστές- δανειστές της ΕΕ και του ΔΝΤ προετοιμάζουν ένα νέο γύρο σφοδρών αντεργατικών- αντιλαϊκών μέτρων και μνημονίων. Στο στόχαστρο βρίσκονται μισθοί, συντάξεις, καθώς και τα δικαιώματα στην εργασία, στην ασφάλιση και στη συλλογική διεκδίκηση. Ταυτόχρονα, προωθείται νέα φοροληστεία και ακόμη πιο βάρβαρες εργασιακές σχέσεις.

Απέναντι σε αυτήν την πολιτική, μοναδική διέξοδος για τους εργαζόμενους, τον λαό, τη νεολαία είναι η ανειρήνευτη πάλη, ο μαζικός αγώνας ενάντια στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα. Κόντρα στο κλίμα της ηττοπάθειας και του συμβιβασμού της υποταγμένης συνδικαλιστικής ηγεσίας να ξαναπιάσουμε το νήμα των αγώνων και να αντισταθούμε και να συγκρουστούμε με την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης –ΕΕ-ΔΝΤ.
• ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ!
• ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
• ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-Ε.Ε. –Δ.Ν.Τ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΗ |19.00 | ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: