...................

29 Μαρ 2017

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

ΠΕΜΠΤΗ 30/3, 19.30, ΕΛΜΕ
για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου
ενάντια στα νέα μέτρα

Τις μέρες που διανύουμε, ζούμε από τη μία την άγριες διαθέσεις των ιμπεριαλιστών για νέο γύρο επίθεσης στα δικαιώματα του λαού μας και από την άλλη τα ψέμματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τάχα καλύτερες μέρες μετά το τέλος της αξιολόγησης.

Παρά την κυβερνητική προπαγάνδα, την προσπάθεια να γίνει το μαύρο άσπρο, είναι ξεκάθαρο ότι για μια ακόμη φορά οι κόκκινες γραμμές κατέρρευσαν και ο “έντιμος συμβιβασμός” προμηνύει νέα δυσβάστακτα μέτρα για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τη νεολαία. Νέα μέτρα που έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα.

Με δύο λόγια η πολιτική των Μνημονίων, η ισοπέδωση κάθε κοινωνικής κατάκτησης, η εργασιακή βαρβαρότητα, η εξαθλίωση, συνεχίζουν ακάθεκτες. Και δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

Απαίτηση των καιρών, να σημάνει συναγερμός να βγει στο προσκήνιο το εργατικό, λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα, υπερασπίζοντας και διεκδικώντας τα δικαιώματά του, για την ανατροπή της επίθεσης κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, οργανώσεις, κόμματα, συλλογικότητες και ανένταχτους αγωνιστές σε σύσκεψη την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 19.30 στα γραγεία της ΕΛΜΕ Λάρισας
(Λαπιθών 5). Με στόχο τη διοργάνωση συλαλλητηρίου ενάντια στη νέα επιδρομή μέτρων αλλά και συνολικότερα στις πολιτικές της κυβέρνησης με τις επιταγές της ΕΕ και του ΔΝΤ. Για να συμβάλλουμε στην οικοδόμηση όρων αντίστασης και ανάπτυξης των αγώνων, που θα σταματήσουν τη λαίλαπα που έρχεται και θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις για την ανατροπή της επίθεσης.

ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ –
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com