....................................................

11 Μαρ 2017

Για τη σημερινή συγκέντρωση της ΛΑ-ΑΑΣ στην Ομόνοια

Βροχερή και με το παραπάνω η σημερινή μέρα στην Αθήνα χάλασε τα σχέδια για τη συγκέντρωση και πορεία καταγγελίας των νέων μέτρων που ετοιμάζουν Ε.Ε., Δ.Ν.Τ. και κυβέρνηση που είχε προγραμματίσει η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία.
Παρ' όλα αυτά οι σύντροφοι και συναγωνιστές που συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια άνοιξαν το πανό σε παρακείμενο στεγασμένο χώρο, φώναξαν συνθήματα και μοίρασαν τη προκήρυξη.
Λίγος ο κόσμος μεν αλλά έδειξε ένα ενδιαφέρον. Καθόλου άσχετο με το ότι όλοι περιμένουν με ανησυχία τα χειρότερα από τους "Θεσμούς" και την κυβέρνηση που αναζητά τρόπους ικανοποιήσής τους με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος. Για την ίδια, όχι για το λαό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com