...................

3 Μαρ 2017

Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση ενάντια στα νέα αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα

Συγκέντρωση και διαδήλωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2/3, ενάντια στα μέτρα που ετοιμάζονται στα πλαίσια της λεγόμενης δεύτερης αξιολόγησης. Στην κινητοποίηση συμμετείχε το σωματείο συνταξιούχων "Συσπείρωση", ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων, το ΚΚΕ(μ-λ), η ΛΑ.Ε, η ΟΚΔΕ, και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Η συγκέντρωση έγινε στο άγαλμα του Βενιζέλου στην πλατεία Αριστοτέλους και η διαδήλωση πέρασε από Εγνατίας, Αγίας Σοφίας, Τσιμισκή, Βενιζέλου για να καταλήξει στο άγαλμα του Βενιζέλου, από όπου και ξεκίνησε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com