...................

2 Μαρ 2017

Ξάνθη: Μονοήμερο Αγωνιστικών Κινήσεων με αφορμή τις διώξεις


Ένα μονοήμερο των Αγωνιστικών Κινήσεων αλληλεγγύης στους διωκόμενους συμφοιτητές μας και υπεράσπισης των πολιτικών-συνδικαλιστικών ελευθεριών.

18:00 Συζητάμε και προβληματιζόμαστε τόσο για το χαρακτήρα των διώξεων εις βάρος των συμφοιτητών μας όσο και συνολικά για την καταστολή, τη φασιστικοποίηση και την περιστολή των συνδικαλιστικών μας ελευθεριών. Η απάντηση του κινήματος και η ανάγκη υπεράσπισης του δικαιώματος να παλεύουμε και να νικάμε!

22:00 Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης του σχήματος και των διωκόμενων συναγωνιστών μας. Στην τρομοκρατία επιλέγουμε να απαντήσουμε συλλογικά και σε πολιτικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Τα δικαστικά έξοδα των συμφοιτητών μας είναι έξοδα "όλων μας" και από κοινού συνεισφέρουμε στην κάλυψη τους. Το σχήμα μας ποτέ δεν δέχθηκε χρηματική-πολιτική ή οποιαδήποτε άλλη σχέση με το σύστημα και τους εκφραστές του (κοσμητείες-πρυτανείες), αλλά βασίζεται οικονομικά στη στήριξη των συμφοιτητών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com