...................

20 Μαρ 2017

Να αθωωθεί ο Νίκος Αργυρίου και ν΄ αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες σε βάρος του!

Στις 21 Μάρτη εκδικάζεται στο 7ο Τριμελές Εφετείο η έφεση ενάντια στην απόφαση της ποινής φυλάκισης δύο χρόνων με τριετή αναστολή που είχε επιβληθεί στο Νίκο Αργυρίου, μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, το Μάρτη του 2016, γιατί στην ιστοσελίδα της Επιτροπής είχε δημοσιευτεί πριν από επτά χρόνια μια επιστολή φαντάρου που κατήγγειλε τα καψόνια σε στρατόπεδο.

Η δίκη είχε γίνει μετά από μήνυση του τότε διοικητή του 586 Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Γρεβενών, Βούτση, που σήμερα έχει αποστρατευτεί.

Η όλη διαδικασία χαρακτηρίστηκε από παράνομη άρση απορρήτου, παρακολούθηση του τηλεφώνου του, άρνηση να εξεταστούν όλοι οι μάρτυρες υπεράσπισης και χρεώνεται και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.

Φανερώνει δε τη βαρύτητα που δείχνουν η κυβέρνηση, οι δικαστικοί μηχανισμοί και τα ιμπεριαλιστικά αφεντικά σε περιπτώσεις που θίγονται τα «ιερά και τα όσια» του αστικού στρατού, αυτού του αντιλαϊκού και υποταγμένου στα αμερικανονατοϊκά συμφέροντα μηχανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com