...................

13 Μαρ 2017

Θεσσαλονίκη: Αλληλεγγύη στους αγωνιστές της Χαλκιδικής!

Συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια βρίσκονται εκατοντάδες κάτοικοι της Χαλκιδικής και συμπαραστάτες από την Θεσσαλονίκη, ημέρα έναρξης της μεγάλης δίκης για την υπόθεση των Σκουριών.

Οι συγκεντρωμένοι καταγγέλλουν την βιομηχανία διώξεων και δικογραφιών των αστυνομικών και δικαστικών αρχών ενάντια στο κίνημα των κατοίκων που αγωνίζονται για να διώξουν την πολυεθνική του χρυσού θανάτου από τον τόπο τους. Ταυτόχρονα καταγγέλλουν και όλες τις κυβερνήσεις, σημερινή και προηγούμενες, που στηρίζουν και αποδέχονται την λεγόμενη επένδυση και αγνοούν την απαίτηση του λαού της Χαλκιδικής να προστατευτούν το φυσικό περιβάλλον και οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της περιοχής.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας παίρνουν μέρος επιτροπές κατοίκων από την Χαλκιδική, συλλογικότητες και πολιτικές οργανώσεις. Συμμετέχει και η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com