...................

8 Μαρ 2017

ΠΡΟΒΟΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ στις 9 Μαρτίου για το γυναικείο ζήτημα από την Πρωτοβουλία Αντίστασης (Χανιά)

H Πρωτοβουλία ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στα Χανιά διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη, 9 Μάρτη στις 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, με αφορμή την 8 του Μάρτη, μέρα μνήμης και τιμής στους αγώνες των εργαζόμενων γυναικών.

Θα γίνει προβολή με αναφορά στους διαχρονικούς αγώνες των γυναικών για δουλειά με δικαιώματα χωρίς διακρίσεις, στη συμμετοχή τους στην πάλη για την ειρήνη, για πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα, στις προσπάθειες οικοδόμησης μιας κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

Επίσης θα προβληθούν αποσπάσματα απ' το ντοκυμαντέρ της Αλίντα Δημητρίου "Πουλιά στο Βάλτο" που αναφέρεται στις ανώνυμες γυναίκες της Αντίστασης.
Θα ακολουθήσει συζήτηση

Επιδιώκουμε, συνδέοντας τα ιστορικά γεγονότα με τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενες, οι νέες, οι άνεργες γυναίκες και οι άνδρες να ανοίξει η συζήτηση για τους αναγκαίους αγώνες του σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com