6 Μαρ 2017

ΜΑΤ και βία στη σημερινή διαμαρτυρία (Δευτέρα 6/3) στα εγκαίνια του ΣΜΑ της Ευκαρπίας.

Οι εικόνες από τη σημερινή διαμαρτυρία (Δευτέρα 6/3) ενάντια στον ΣΜΑ της Ευκαρπίας είναι αποκαλυπτικές: Τα εγκαίνια του εγκληματικού αυτού έργου συνοδεύτηκαν από την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας και των ΜΑΤ που παρατάχθηκαν στην είσοδο για την προστασία των ξεπουλημένων τοπικών αρχών, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του βιομηχανικού κεφαλαίου.

Κάτοικοι της Ευκαρπίας, αλλά και της ευρύτερης Θεσσαλονίκης, αριστερές συλλογικότητες και τοπικοί φορείς, καθώς και δεκάδες μαθητές του Γενικού Λυκείου Ευκαρπίας, με μια φωνή ύψωσαν τα συνθήματα: "Ο ΣΜΑ στην Ευκαρπία δε θα λειτουργήσει, η αντίστασή μας θα τον σταματήσει", "ΣΜΑ και καύση σκουπιδιών, τον τόπο καταστρέφουνε το μέλλον των παιδιών" και "ο λαός δε ξεχνά, οργανώνεται νικά".

Η Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ. (Δυτικών Συνοικιών Θεσ/νίκης) συμμετείχε ενεργά με προκηρύξεις και συνθήματα, καθώς και με την προσπάθεια μαζικοποίησης της διαμαρτυρίας όλες τις προηγούμενες μέρες. Στόχος για το επόμενο διάστημα είναι να αναζωπυρωθούν οι αντιστάσεις του κόσμου χωρίς λογικές επανάπαυσης και αναμονής από καμία κυβέρνηση και να ενταθεί ο δίκαιος αγώνας ενάντια στο καταστροφικό έργο.
Δεν υπάρχουν σχόλια: