....................................................

30 Μαρ 2017

Καταγγελία για τη παραπομπή σε δίκη 2 μελών της ΟΚΔΕ στα Χανιά

Καταγγελία

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καταγγέλλει την παραπομπή σε δίκη, την Παρασκευή 31 Μάρτη στα Χανιά, 2 μελών της ΟΚΔΕ για προεκλογική αφισοκόλληση τον Απρίλη του 2014 και πλήθος άλλων στημένων κατηγοριών, όπως το συνηθίζουν οι δυνάμεις καταστολής.

Άλλη μια δίκη στην πόλη μας ενάντια σε αγωνιστές με μοναδικό στόχο να στείλει το μήνυμα, ότι το κράτος έχει συνέχεια και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν υπολείπεται σε καταστολή και φασισιτκοποίηση απ’ τους προηγούμενους κυβερνώντες.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας που ετοιμάζονται να κλείσουν την αξιολόγηση και να εφαρμόσουν ακόμα πιο βάρβαρα μέτρα ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό συνολικά, που δένουν πιο σφιχτά τη χώρα στα φιλοπόλεμα σχέδια των αμερικανο-νατοϊκών και μετατρέπουν την πόλη μας σε τουριστικό θέρετρο των αιματοβαμμένων ράμπο, η κυβέρνηση επιδιώκει την επιβολή του κλίματος «όποιος αγωνίζεται ή αντιστέκεται στην πολιτική τους» διώκεται. Απαιτούν συναίνεση στην πολιτική των μαζικών απολύσεων, των μισθών και συντάξεων πείνας, της κατάργησης των συνδικαλιστικών ελευθεριών και του δικαιώματος στην απεργία, αλλά επειδή γνωρίζουν ότι τα βάρβαρα μέτρα τους θα γεννήσουν αντιστάσεις χρησιμοποιούν «το βούρδουλα».

Απαιτούμε τη αθώωση των δικαζόμενων αγωνιστών και την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία.

Χανιά 29-03-2017

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com