...................

1 Μαρ 2017

Θεσσαλονίκη - Κάλεσμα στη κινητοποίηση της Πέμπτης 2/3


Όχι στη νέα συμφωνία
που ισοπεδώνει τα λαϊκά και εργατικά δικαιώματα

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί το λαό και τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τη νέα αντιλαϊκή και αντεργατική συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα ιμπεριαλιστικά επιτελεία. Να βγει μαζικά στους δρόμους και να καταγγείλει τα νέα βάρβαρα μέτρα. Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, να οργανωθεί η μαζική, αγωνιστική απάντηση για να μην περάσει το νέο πακέτο μέτρων. Να μπει φραγμός στη συνέχιση αυτής της βάρβαρης πολιτικής, να μπουν οι όροι για την ανατροπή της.

Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στην κινητοποίηση που οργανώνουν σωματεία, φορείς και συντονιστικά κινήσεων της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 ενάντια στα νέα βάρβαρα οικονομικά μέτρα που ετοιμάζουν από κοινού Ευρωπαική Ενωση, ΔΝΤ και ελληνική κυβέρνηση. Καλεί σε συμμετοχή εργαζόμενους και άνεργους, νέους και συνταξιούχους ενόψει του νέου γύρου επίθεσης που έρχεται ενάντια στην ζωή και τα δικαιώματα του λαού.
Η συγκέντρωση γίνεται στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 6:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com