...................

19 Μαρ 2017

Σύσκεψη στη Ξάνθη για τα νέα μέτρα, Τετάρτη 22 Μάρτη, 6:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο

Την Παρασκευή 17 Μάρτη πραγματοποιήθηκε η δεύτερη μέσα σ' αυτό το μήνα συνέλευση της Λαϊκής Αντίστασης-ΑΑΣ Ξάνθης.

Στη συνέλευση συζητήθηκαν πλευρές της πολιτικής κατάστασης, (εσωτερικά και διεθνώς), και δόθηκε βάρος στη νέα αντιλαϊκή επίθεση που βρίσκεται στα σκαριά και τις δράσεις και πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει η ΛΑ-ΑΑΣ στην πόλη, σε συνέχει των παρεμβάσεων που έχει ξεκινήσει από την αρχή του μήνα.

Αποφασίστηκε η διοργάνωση σύσκεψης-συζήτησης την Τετάρτη 22 Μάρτη, στις 6:30 μμ στο Εργατικό Κέντρο, η αποστολή του καλέσματος σε οργανώσεις και ΜΜΕ και η διακίνησή του σε χώρους εργασίας. Στόχος η κοινή δράση και η πραγματοποίηση συγκέντρωσης-διαδήλωσης στα τέλη του μήνα.

Μια πρώτη συζήτηση έγινε και για την ένταση της φασιστικοποίησης και ειδικά όπως εκφράζεται στην Ξάνθη με συνεχείς διώξεις σε αγωνιστές (εργαζόμενους και φοιτητές), κάτι που εκτιμήθηκε ότι πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης σε νέα συνέλευση.

Για μια ακόμη φορά συζητήθηκε το θέμα του ανοίγματος στεκιού, κάτι που φαίνεται ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com