...................

18 Μαρ 2017

"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ" κοινή διαδικτυακή εκδήλωση με τους Τούρκους απολυμένους εκπαιδευτικούς (18/03, Θεσσαλονίκη)


Oι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών καλούν κάθε δημοκράτη εκπαιδευτικό και όχι μόνο στην κοινή διαδικτυακή εκδήλωση με τους απολυμένους Τούρκους εκπαιδευτικούς το Σάββατο 18/03/2017 στο Πολιτιστικό στέκι «Σφεντόνα» Συγγρού 24.

Οι απολύσεις εκπαιδευτικών και δημοσίων υπαλλήλων στην Τουρκία από την κυβέρνηση Ερντογάν εντάσσονται στην πολιτική καταστολής του φασιστικού τουρκικού κράτους που διαχρονικά επιδιώκεται όλα αυτά τα χρόνια συνολικά από την άρχουσα τάξη της Τουρκίας. Αποτελεί μέρος των εξελίξεων που τροφοδοτήθηκαν από την εμπλοκή της Τουρκίας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και ειδικά στη Συρία και συνέχεια της αιματοβαμμένης τρομοκρατικής εκκαθάρισης κούρδικων χωριών και συνοικιών το πρόσφατο διάστημα.

Ο ελληνικός λαός και οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να συμπαρασταθούν στον αγώνα για το σταμάτημα των απολύσεων και την επαναπρόσληψη των δημοκρατών Τούρκων εκπαιδευτικών στον κοινό αγώνα του ελληνικού και τούρκικου λαού ενάντια στον φασισμό, τον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο.

Σχετικές αφίσες που βγήκαν και στη Τουρκία:

Η αφίσα των απολυμένων εκπαιδευτικών της Τουρκίας γράφει: "Η αλληλεγγύη ανάμεσα στις δυο πλευρές του Αιγαίου δυναμώνει! Το Σάββατο στις 8:00 μ.μ. οι εργαζόμενοι στην Θεσσαλονίκη συναντιούνται διαδικτυακά με του απολυμένους εκπαιδευτικούς του συνδικάτου εκπαιδευτικών EĞİTİM-SEN.
Η εκδήλωση οργανώνεται στην Θεσσαλονίκη από τις Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών στον χώρο Νεολαίας και πολιτισμού ΣΦΕΝΤΟΝΑ (Συγγρού 24) και στην πόλη Τσόρλου στην Τουρκία στην αίθουσα της Ένωσης των συνδικάτων εργατών μετάλλου από την EĞİTİM-SEN."Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com