...................

16 Μαρ 2017

Μόναχο, Ανώτατο Δικαστήριο, Παρασκευή 17 Μάρτη, συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 10 επαναστάτες κομμουνιστές της ΑΤΙΚ

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο του ανώτατου δικαστηρίου του Μονάχου, για να δυναμώσει η αλληλεγγύη προς στους 10 επαναστάτες κομμουνιστές των οποίων η δίκη συνεχίζεται. Η Διεθνής Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους καλεί σε αγώνα για να ανατραπεί η αδικία που ξεκίνησε με άδεια του Γερμανικού Υπουργείου Δικαιοσύνης και διαρκεί δυο χρόνια. Σχεδόν δυο χρόνια τα δέκα στελέχη της ΑΤΙΚ είναι κρατούμενοι με έναν άδικο και παράνομο τρόπο που τους στέρησε την ελευθερία τους.

Η διεθνής ημέρα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους που είναι η 18 Μαρτίου, φέτος θα τιμηθεί μια μέρα πριν, στην δικάσιμο στις 17/3 στο Μόναχο.

Το 1923 η 18 Μαρτίου διαλέχτηκε να γίνει ημέρα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους με απόφαση της Διεθνούς Κόκκινης Αλληλεγγύης (Internationale Rote Hilfe )*, με στόχο να ακουστεί η φωνή όλων των πολιτικών κρατούμενων στον κόσμο. Να είναι ημέρα για την αλληλεγγύη στους κρατούμενους που πάλευαν και παλεύουν ενάντια στο ιμπεριαλιστικό-φασιστικό- αντιδραστικό σύστημα.

Η Διεθνής Επιτροπή αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους (UPOTUDAK Uluslararası Politik Tutsaklarla Dayanışma Komitesi) που συνδέεται με την ΑΤΙΚ στις συνεχιζόμενες δράσεις καλεί όλες τις προοδευτικές, δημοκρατικές και επαναστατικές δυνάμεις να συμμετέχουν στην συγκέντρωση υπεράσπισης των επαναστατών κρατουμένων!

Συγκέντρωση στις 17 Μάρτη ώρα 11:00 π.μ.
Στο Ανώτατο Περιφερειακό Δικαστήριο του Μονάχου
Διεύθυνση Nymphenburger Str. 16, 80335 Μόναχο

* Η κόκκινη διεθνής βοήθεια ιδρύθηκε στην Μόσχα. Οργάνωσε εκστρατείες για την υποστήριξη των κομμουνιστών κρατουμένων και συνέλεξε υλικά για την ανθρωπιστική βοήθεια. Δημιούργησε σπίτια για τα παιδιά των διωχθέντων και συλληφθέντων επαναστατών στην Γερμανία και την Σοβιετική Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com