...................

17 Μαρ 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ανταπόκριση από το χθεσινό συλλαλητήριο (Πέμπτη 16/3)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο κέντρο της πόλης το συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν με πανό η ΛΑ-ΑΑΣ, οι Αγωνιστικές Κινήσεις, η Ταξική Πορεία , η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η ΕΣΕ. Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε μετά από πρόταση της ΛΑ-ΑΑΣ και τη συμφωνία του ΝΑΡ, της Κ.Ο Ανασύνταξης και της ΕΣΕ. Η πραγματοποίηση συλλαλητηρίου μετά από αρκετό καιρό, καθώς και ο παλμός και η ζωντάνια που το χαρακτήρισαν αποτύπωσαν μια αρκετά καλή εικόνα στον κόσμο της πόλης. Κρίνεται, λοιπόν σαν μια θετική πρώτη προσπάθεια απάντησης στο κλίμα αδράνειας που επικρατεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com