...................

22 Φεβ 2017

Καμπάνια του ΚΚΕ(μ-λ) ενάντια στη συμφωνία της Δευτέρας στο Eurogroup - Αθήνα

Μετά τη συμφωνία που υπήρξε τη προχθεσινή Δευτέρα στο Eurogroup το ΚΚΕ(μ-λ) παράλληλα με τις προσπάθειές του κύρια μέσω της Λαϊκής Αντίστασης - Α.Α.Σ. και των συνδικαλιστικών σχημάτων που στηρίζει και συμμετέχει, να πραγματοποιηθούν μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια σε αυτή τη συμφωνία πραγματοποιεί και δική του καμπάνια παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα. 'Ηδη έχουμε δημοσιεύσει κάποιες από αυτές τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται στη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, τα Γιάννενα, την Ηγουμενίτσα και τη Παραμυθιά.


Η αρχή έγινε σήμερα με τη παρουσία μελών και φίλων του στο κέντρο της Αθήνας, στα Χαυτεία, λίγο πιο πάνω από την Ομόνοια. Παρά το ότι είναι Τετάρτη και τα περισσότερα καταστήματα του κέντρου είναι κλειστά υπήρχε αρκετός εργαζόμενος κόσμος ο οποίος άκουγε τα συνθήματα και έπαιρνε τη προκήρυξη με τη σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης. Τα συνθήματα αλλά και το κάλεσμα αφορούσαν την ανάγκη η εργατική τάξη αλλά και όλος ο εργαζόμενος λαός να ξεπεράσει την απογοήτευσή του και να στρέψει μέσα από την οργάνωσή του στους τόπους δουλειάς, σπουδών και κατοικίας του την έτσι κι αλλιώς δεδομένη οργή του ενάντια στην πολιτική των λεγόμενων "θεσμών", των ιμπεριαλιστών, ενάντια στο ντόπιο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του που εφαρμόζουν αυτή τη πολιτική. Μια πολιτική πλήρους επίθεσης ενάντια σε οτιδήποτε έχει κατακτηθεί προηγούμενα, ενάντια στην εξαθλίωση της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα. Να αντισταθεί αλλά και να δικεδικήσει όχι μόνο όλα όσα έχει χάσει τα τελευταία χρόνια αλλά και όλα όσα δικαιούται πραγματικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com