...................

22 Φεβ 2017

Παρεμβάσεις καταγγελίας της συμφωνίας του Eurogroup σε Θεσσαλονίκη και Χανιά (Πέμπτη, 23/2)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Κ.Ο.Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε συγκέντρωση καταγγελίας των νέων αντιλαικών μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να φορτώσει στον ελληνικό λαό στους εργαζόμενους στην νεολαία στους συνταξιούχους στην φτωχομεσαία αγροτιά
την ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 6 ΜΜ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 12μμ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΧΑΝΙΑ

Εξόρμηση με μαζικό μοίρασμα προκήρυξης ενάντια στα νέα μέτρα κυβέρνησης - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ. που συνεχίζουν την αντιλαϊκή γραμμή όλα στο κεφάλαιο όλα για το κεφάλαιο, έχει προγραμματίσει η κ.ο. Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ), αύριο Πέμπτη στις 7.00 μ.μ., στην πλατεία της Αγοράς.

Παράλληλα η οργάνωση στηρίζει τη δράση της Πρωτοβουλίας Αντίστασης που κινείται στην ίδια κατεύθυνση και επιδιώκει τη συνδιοργάνωση συγκέντρωσης με δοσμένο ότι η ψήφιση των αντεργατικών μέτρων είναι πλέον μπροστά μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com