...................

25 Φεβ 2017

Πρόσκληση για Συνέλευση ΛΑ-ΑΑΣ Ανατολικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης

Η Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Ανατολικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης καλεί στη συνέλευσή της που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1η του Μάρτη 2017, στις 7:00 μ.μ., στην Δέρκων 32, Κάτω Τούμπα.

Εκλογή Τράμπ, όξυνση του ανταγωνισμού των ιμπεριαλιστών παγκόσμια και στη περιοχή μας, επεμβάσεις και πόλεμοι, προσφυγιά, δυνάμωμα της εξάρτησης της χώρας μέσα από τη συνέχιση των οικονομικών (Β΄αξιολόγηση) και γεωστρατηγικων μνημονίων, προώθηση διχοτομικών «λύσεων» στο Κυπριακό, ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εργατική τάξη και το λαό, επέκταση της φτώχειας και της εξαθλίωσης, αναγκαιότητα μαζικής αντίστασης και αγώνα…

Σας καλούμε να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε, να αναλύσουμε και να προγραμματίσουμε την παρέμβαση και δράση μας.

Κόντρα στην απογοήτευση και την ηττοπάθεια, μακριά και ενάντια στον αδιέξοδο κυβερνητισμό και τη συνδιαχείριση ανιχνεύουμε και συμβάλουμε στο άνοιγμα δρόμων αντίστασης και αγώνα ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική επίθεση…

Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία
Ανατολικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης

22-2-2017

1 σχόλιο:

  1. Συνέλευση ΛΑ-ΑΑΣ Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης: Τετάρτη 1 του Μάρτη, ώρα 6:00 μ.μ., αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμπελοκήπων (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε' και Θερίσσου).

    Να ενισχύσουμε την παρουσία μας και τη δράση μας στη γειτονιά, με θέματα αιχμής την κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή μας με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τα νέα αντιλαϊκά μέτρα και την ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com