...................

28 Φεβ 2017

Κινητοποίηση αγροτών στο λιμάνι του Κιάτου

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αγροτών στο λιμάνι Κιάτου και πορεία στο κέντρο με κατάληξη την Τράπεζα Πειραιώς. Η συγκέντρωση αυτή έγινε από μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ξυλόκαστρου και άλλων χωριών της περιοχής κόντρα στον Αγροτικό σύλλογο Κορινθίας που υποσκάπτει των αγώνα και στήνει φιέστες μαζί με τον Δήμο Συκιωνίων και τους βουλευτές της περιοχής και παραγόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης Κορινθίας παραβρέθηκε στην συγκέντρωση και με συνθήματα εξέφρασε την αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών για να δυναμώσει η κατεύθυνση της Αντίστασης και της Διεκδίκησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com