...................

23 Φεβ 2017

Πάτρα: Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία. Αθώος ο Κ. Πελετίδης.

Μαζική ήταν η συμμετοχή του λαού της Πάτρας έξω από τα δικαστήρια σήμερα 23/2 με αφορμή την δίκη του δημάρχου της πόλης έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υπόδικος Μ. Αρβανίτης. Το νεοναζιστικό μόρφωμα και οι κατηγορίες του περί παράβαση καθήκοντος, μιας και το δημοτικό συμβούλιο δεν επέτρεψε στην Χ.Α. να παρέμβει προεκλογικά το 2015, κατέρρευσαν με την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου για αθώωση του Κ. Πελετίδη.

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση που κάλεσαν τα σωματεία και οι φορείς της Πάτρας συμμετείχε με πανό η Λαϊκή Αντίσταση-ΑΑΣ. Οι συναγωνιστές της ΛΑ-ΑΑΣ το προηγούμενο διάστημα έκαναν παρέμβαση στην πόλη καλώντας το λαό της Πάτρας στην αντιφασιστική συγκέντρωση της Πέμπτης.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ακολούθησε μαζική πορεία με την συμμετοχή των σωματείων. Η ΛΑ-ΑΑΣ κατέβασε δικό της μπλοκ στην αντιφασιστική πορεία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com