2 Φεβ 2017

Ανεπιθύμητοι οι φονιάδες των λαών στα Χανιά!

Αλλη μια πρόκληση για το χανιώτικο λαό, με τον ερχομό του αεροπλανοφόρου Uss George HW Bush, μήκους 330 μέτρων, βάρους 100.000 τόνων και δυνατότητα πλεύσης 20 χρόνων χωρίς ανεφοδιασμό! Μια πραγματικά πολεμική υπερμηχανή, με το ψευδώνυμο 'Εκδικητής' να του πάει γάντι, όσο αφορά μάλλον την εκδικητικότητα του απέναντι σε χώρες και λαούς που αιματοκυλεί τα τελευταία χρόνια.

Τα 6.000 μέλη του που θα αποβιβαστούν, όπως μας ενημερώνει ο τοπικός τύπος, έρχονται για αναψυχή και ξεκούραση! Μάλιστα, όπως ξεδιάντροπα δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Βουλγαράκης, που πρώτος έτρεξε να τους καλωσορίσει, θα τονώσουν και την τοπική οικονομία...

Ο χανιώτικος λαός ξέρει όμως, ότι τα αιματοβαμμένα τους δολλάρια δεν κρύβουν τις θηριωδίες των αμερικανονατοϊκών στην περιοχή. Τα καραβάνια των προσφύγων που προκάλεσαν, οι οποίοι ψάχνουν ένα τόπο σωτηρίας. Τον σκοπό τους για την χρησιμοποίηση του τόπου μας σαν πολεμικό ορμητήριο και ενδιάμεσα ως χώρο αναψυχής των δολοφόνων.

Να τους δείξουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι. Να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες που δεινοπαθούν. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος, από την ανάπτυξη αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, που θα καταδείχνει το ρόλο των φονιάδων των λαών στην περιοχή, τους υπαίτιους της προσφυγιάς, αλλά και την συμβολή της αστικής τάξης που τη μια θάβει τους πρόσφυγες στο χιόνι, και την άλλη βάζει το λαό μας σε επικίνδυνα μονοπάτια, για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή.

http://protovouliantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com