...................

7 Φεβ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ της Κ.Ο. ΧΑΝΙΩΝ του ΚΚΕ(μ-λ)

Η παρέλαση, συχνά - πυκνά πλέον, των αεροπλανοφόρων στη βάση της Σούδας, είναι άλλο ένα δείγμα της επικίνδυνης εμπλοκής της χώρας μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- Ισραήλ.

Η επέκταση των βάσεων, ο νατοϊκός στόλος στο Αιγαίο, τα αεροπλανοφόρα και οι κοινές ασκήσεις με το Ισραήλ στα πλαίσια των νατοϊκών σχεδιασμών, υπονομεύουν τις σχέσεις φιλίας του λαού μας με τους γύρω λαούς και βάζουν τη χώρα μας -επικίνδυνα πλέον- στη διακεκαυμένη ζώνη των συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή που συντηρούν οι ιμπεριαλιστές.

Η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις οφείλεται στη διεκδίκηση ρόλου από τις αστικές τάξεις Ελλάδας και Τουρκίας στο πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, με φανερούς κινδύνους για τους λαούς Ελλάδας- Κύπρου- Τουρκίας.

Είναι ανάγκη η μαζική λαϊκή κινητοποίηση για την υπεράσπιση της Ειρήνης, που προϋποθέτει πάλη ενάντια στον εθνικισμό και στη μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ.
Να μην επιτρέψουμε τα Χανιά να γίνουν Τρούμπα του στόλου των φονιάδων των λαών και η Σούδα λιμάνι του θανάτου.

Την Πέμπτη 9 Φλεβάρη στις 7.00 μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς να βροντοφωνάξουμε:

ΕΞΩ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΔΑ

ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com