...................

9 Φεβ 2017

Αλληλεγγύη στον αγωνιστή Ερκάν και σε όλους τους Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές!

Η Λαϊκή Αντίσταση Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία εκφράζει την αλληλεγγύη της στον αγωνιστή Ερκάν (Şerif Turunç) και καλεί στη συγκέντρωση αλληλεγγύης το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 1:00 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Ο Ερκάν είναι γνωστός στο ελληνικό κίνημα από τη χρόνια παρουσία του στη χώρα μας, ως πολιτικός πρόσφυγας. Δραστηριοποιήθηκε στα πλαίσια της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν και ήρθαμε πολλές φορές σε επαφή μαζί του στους δρόμους της αλληλεγγύης.

Συνελήφθη απ’ το φασιστικό καθεστώς της Τουρκίας στις 22 του Γενάρη, τραυματισμένος από σφαίρες και εμφανώς χτυπημένος και βασανισμένος. Νωρίτερα είχε στοχοποιηθεί στη Τουρκία ως «τρομοκράτης» με την ανάρτηση φωτογραφιών του στη χώρα, φωτογραφιών που είχαν τραβηχτεί απ’ την ελληνική ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εδώ δικαστικής του περιπέτειας, όταν κατηγορούνταν σαν υποστηρικτής της τούρκικης αριστερής οργάνωσης DHKP-C. Θυμίζουμε ότι το 2015 το ελληνικό δικαστήριο αθώωσε τον Ερκάν.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Ερκάν, όπως και σε κάθε αγωνιστή για την ελευθερία και τη δημοκρατία στη Τουρκία, και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή του!

ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

9/2/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com