...................

25 Φεβ 2017

Καρδίτσα: “εφτά νομά σ’ ένα δωμά” (με τον προϊστάμενο…)

Τόσοι ήταν -όπως αποτυπώθηκε στη φωτογραφία- στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-διεκδίκησης(!!!!) της ΕΛΜΕ Καρδίτσας τη Πέμπτη 23/2 ημέρα πανελλαδικών κινητοποιήσεων με αίτημα τους μόνιμους μαζικούς διορισμούς.

Ούτε καν τα μέλη του ΔΣ που δεν κάνουν στάση εργασίας αλλά μάθημα(!!!). 

Σημειώνουμε οτι οι εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Συσπείρωσης-ΠΑΜΕ ήταν παρόντες αλλά όπως και ο υπογράφων “ντράπηκαν” και αποχώρησαν. Ούτε δείγμα αναπληρωτή. Αλλά πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα καθώς δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια από το ΔΣ να προσεγγισθεί αυτό το κομμάτι των συναδέλφων. Όσο για τους μόνιμους συναδέλφους, πέρα από το γενικότερο κλίμα αδράνειας, δεν έγινε καμιά προσπάθεια ενημέρωσης-ζύμωσης εκτός της αποστολής mail στα σχολεία και στα ΜΜΕ.

Οι παρατάξεις που ελέγχουν το ΔΣ δε θέλουν και δε μπορούν να αλλάξουν αυτή την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο. Άλλωστε δηλώνουν χωρίς ντροπή -μαζί και το ΠΑΜΕ- ότι ο κλάδος των 70000 καθηγητών δεν μπορεί από μόνος του να κάνει τίποτα και μόνο περιμένει από τους ξεπουλημένους εργατοπατέρες των ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ να κηρύξουν καμιά 24ωρη απεργία.
Όμως αυτή η κατάσταση ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ. Οι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ θα κινηθούν σ' αυτή την κατεύθυνση.

Στα σχολεία διακινήθηκε η προκήρυξη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στις Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών: http://antigeitonies.blogspot.com/2017/02/blog-post_315.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com