25 Φεβ 2017

Καρδίτσα: “εφτά νομά σ’ ένα δωμά” (με τον προϊστάμενο…)

Τόσοι ήταν -όπως αποτυπώθηκε στη φωτογραφία- στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-διεκδίκησης(!!!!) της ΕΛΜΕ Καρδίτσας τη Πέμπτη 23/2 ημέρα πανελλαδικών κινητοποιήσεων με αίτημα τους μόνιμους μαζικούς διορισμούς.

Ούτε καν τα μέλη του ΔΣ που δεν κάνουν στάση εργασίας αλλά μάθημα(!!!). 

Σημειώνουμε οτι οι εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Συσπείρωσης-ΠΑΜΕ ήταν παρόντες αλλά όπως και ο υπογράφων “ντράπηκαν” και αποχώρησαν. Ούτε δείγμα αναπληρωτή. Αλλά πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα καθώς δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια από το ΔΣ να προσεγγισθεί αυτό το κομμάτι των συναδέλφων. Όσο για τους μόνιμους συναδέλφους, πέρα από το γενικότερο κλίμα αδράνειας, δεν έγινε καμιά προσπάθεια ενημέρωσης-ζύμωσης εκτός της αποστολής mail στα σχολεία και στα ΜΜΕ.

Οι παρατάξεις που ελέγχουν το ΔΣ δε θέλουν και δε μπορούν να αλλάξουν αυτή την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο. Άλλωστε δηλώνουν χωρίς ντροπή -μαζί και το ΠΑΜΕ- ότι ο κλάδος των 70000 καθηγητών δεν μπορεί από μόνος του να κάνει τίποτα και μόνο περιμένει από τους ξεπουλημένους εργατοπατέρες των ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ να κηρύξουν καμιά 24ωρη απεργία.
Όμως αυτή η κατάσταση ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ. Οι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ θα κινηθούν σ' αυτή την κατεύθυνση.

Στα σχολεία διακινήθηκε η προκήρυξη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στις Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών: http://antigeitonies.blogspot.com/2017/02/blog-post_315.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: