...................

18 Φεβ 2017

Εκδήλωση-συζήτηση του ΚΚΕ(μ-λ) στα Τρίκαλα με αφορμή τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό

Την Κυριακή 19/2 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Τρικάλων

Το βάθεμα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και η εμπλοκή στα πιο επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια είναι σταθερή επιλογή όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων.

Για λογαριασμό του κεφαλαίου, την ίδια ώρα που υπογράφουν μνημόνια εξόντωσης και εκμετάλλευσης των εργαζομένων, δίνουν νέες βάσεις, υποδέχονται αεροπλανοφόρα και μετατρέπουν συνολικά τη χώρα σε αμερικανονατοϊκό ορμητήριο και σύμμαχο του δολοφονικού σιωνιστικού Ισραήλ.

Ταυτόχρονα στηρίζουν τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ- ΔΥΣΗΣ για την Κύπρο αποδεχόμενοι τη νομιμοποίηση της διχοτόμησης και νέους κινδύνους απ’ την ωμή ιμπεριαλιστική επέμβαση στο νησί.

Με αυτή την πολιτική επιδιώκει διέξοδο και ρόλο η αστική τάξη της χώρας μας αδιαφορώντας για τη ζοφερή κατάσταση που έχει οδηγήσει το λαό, αλλά και τους ανοικτούς πια πολεμικούς κινδύνους που γεννά μια τέτοια πολιτική.

Ο επικίνδυνος ανταγωνισμός της ελληνικής αστικής τάξης με την τουρκική και το αντιδραστικό καθεστώς Ερντογάν, αξιοποιείται συνεχώς από τους ιμπεριαλιστές και αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Οι λαοί Ελλάδας- Κύπρου και Τουρκίας όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, μα έχουν κοινούς εχθρούς και ανάγκη για κοινούς αγώνες ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό.

Οι πατριδοκάπηλοι της φασιστικής ακροδεξιάς και όχι μόνο, επιδιώκουν με τη βρώμικη μισαλλοδοξία, την απανθρωπιά και την πολιτική τύφλωση, να δαιμονοποιήσουν τους πρόσφυγες και τους γειτονικούς λαούς. Αξιοποιούνται συστηματικά απ’ όλο το επίσημο αστικό πολιτικό προσωπικό για να υπηρετήσουν την πολιτική που θέλει το λαό υποταγμένο απέναντι στην επίθεση κεφαλαίου- ιμπεριαλιστών και την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Οι «Λεβέντηδες» του έθνους καλούν το λαό να δεχτεί νέα βάρβαρα πλήγματα στις συντάξεις, τα μεροκάματα και τη ζωή του την ίδια ώρα που υποθηκεύουν επικίνδυνα την ειρήνη και συνολικά το μέλλον του.

Κόντρα στην τρομοκρατία και την ηττοπάθεια να συμβάλλουμε στην οικοδόμηση αντιστάσεων στην κατεύθυνση ανατροπής αυτής της πολιτικής.

• ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

• ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

• ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

• ΕΛΛΑΔΑ- ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com