9 Φεβ 2017

Αφιέρωμα μνήμης και τιμής στον κομμουνιστή Ηλία Καμαρέτσο (1945-2014)Το βίντεο αποτελεί αφιέρωμα μνήμης και τιμής στον κομμουνιστή Ηλία Καμαρέτσο (1945-2014). Σε αυτό περιέχονται στιγμιότυπα από ομιλίες του σε διάφορες εκδηλώσεις* των τελευταίων χρόνων της ζωής του. Προβλήθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ (μ-λ) στη μνήμη του συντρόφου, τρία χρόνια μετά το θάνατό του. Με αυτή την εκδήλωση εγκαινίαστηκαν στις 21/1/2017 τα νέα γραφεία του ΚΚΕ (μ-λ) στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στα οποία και αποδόθηκε τιμητικά το όνομα "Ηλίας Καμαρέτσος".

*Εκδηλώσεις:
1) Κομματική συζήτηση νεολαίας του ΚΚΕ (μ-λ), Πράμαντα, Απρίλης 2012
2) Συζήτηση για το Πολυτεχνείο στη Λέσχη της ΑΡΑΝ, Θεσσαλονίκη, Νοέμβρης 2012
3) Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Νέων Εργαζομένων και Ανέργων (ΠΝΕΑ) στο στέκι Σφεντόνα, Θεσσαλονίκη, 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com