26 Ιαν 2017

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Αντίο σύντροφε Γρηγόρη!

Με μεγάλη θλίψη μάθαμε για τη σημαντική απώλεια του συντρόφου Γρηγόρη Κωνσταντόπουλου.

Στέλεχος του ΚΚΕ(μ-λ) και του ΑΜΕΕ, αφιέρωσε τη ζωή του ως το τέλος με ευθύνη και μαχητικότητα στις ιδέες της επανάστασης και της κομμουνιστικής προοπτικής.
Αγωνίστηκε ενάντια στις αντιδραστικές επιλογές που προωθεί το κεφάλαιο και ο ιμπεριαλισμός που διαλύουν ολόκληρους λαούς για την κερδοφορία τους.
Αγαπημένος σύντροφος και φίλος, γνήσιος λαϊκός αγωνιστής, αφοσιωμένος στις ιδέες του, στην οργάνωσή του, στο εργατικό και λαϊκό κίνημα της χώρας μας. Υπηρέτησε και προώθησε την Κοινή Δράση. Πάσχιζε για την ενότητα όπως απέδειξε με την στάση του στο κίνημα, με την συμβολή του και στην "Μαχόμενη Αριστερά".

Αναζητούσε και πάλευε για την ανασυγκρότηση του κομμουνιστικού και επαναστατικού κινήματος και της ενότητάς του, τους δρόμους ώστε οι εργαζόμενοι στον τόπο μας και διεθνώς να διοικούν και να ελέγχουν την παραγωγή, να έχουν αυτοί αντί για μια χούφτα πλουτοκρατών στα χέρια τους την εξουσία.

Αγωνιστής μέχρι τέλους. Κι ήταν αυτό η δύναμή του κι είναι αυτή η δύναμη που φοβούνται! Ο σύντροφος Γρηγόρης, μας αφήνει σπουδαία παρακαταθήκη τον ακέραιό του χαρακτήρα, την ευγένειά του, τους κοινούς μας βηματισμούς με τους συντρόφους που αφήνει πίσω του για το δυνάμωμα της κοινής μας υπόθεσης.

Θά ’σαι μαζί μας στους αγώνες που έρχονται!

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συντρόφους του.

Αντίο σύντροφε Γρηγόρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com