...................

25 Ιαν 2017

Αλληλεγγύη στους δύο διωκόμενους αγωνιστές στα Χανιά

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους δυο διαδηλωτές Μαρκετάκη Νίκο μέλος του Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης, και ένα φοιτητή του Πολυτεχνείου Κρήτης που, κατά την προσφιλή μέθοδο της αστυνομίας να συλλαμβάνουν όποιον προφτάνουν, συνελήφθησαν στις 18 Νοέμβρη 2010 μετά από διαδήλωση που έγινε στα Χανιά.

Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε για να καταγγείλει το θάνατο ενός μοτοσυκλετιστή μετά από καταδίωξη ομάδας ΔΙΑΣ. Οι δυο διαδηλωτές καταδικάστηκαν πρωτόδικα και την Τετάρτη 25 Γενάρη 2017 εκδικάζεται η έφεση. Καταδίκη ενταγμένη στο κλίμα τρομοκράτησης της περιόδου που εκφράστηκε με τα χτυπήματα μαζικών διαδηλώσεων από τα ΜΑΤ, εκατοντάδες συλλήψεις και δίκες διαδηλωτών ανά τη χώρα.

Απαιτούμε την αθώωση των δυο διαδηλωτών και την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία.

Χανιά 24-01-2017

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
http://protovouliantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com