....................................................

30 Ιαν 2017

Κάτω οι φασιστικές προκλήσεις! Αλληλεγγύη στο διωκόμενο Σ.Ρίζο!

Σε βιομηχανία διώξεων έχει εξελιχτεί η παραπομπή αγωνιστών σε δίκη, και στην πόλη μας, είτε, επειδή συμμετείχαν σε μαζικές κινητοποιήσεις, είτε μετά από θρασύτητες και ψευδείς μηνύσεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Στις 31 Γενάρη δικάζεται ο Σεραφείμ Ρίζος, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μετά από μήνυση χρυσαυγίτη τον Ιούνιο του 2012. Επίσης στις αρχές του Φλεβάρη παραπέμπονται σε δίκη άλλες 2 δασκάλες πάλι μετά από μήνυση χρυσαυγίτη.
Η αποθράσυνση και τραμπούκικη συμπεριφορά των μελών της Χ.Α που έχουμε δει και στα Χανιά πατάει στην ανοχή και την ενθάρρυνση του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης και των κυβερνήσεων του, απέναντι στο φασιστικό μόρφωμα, που το χρησιμοποιούν, μαζί με την πολιτική της φασιστικοποίησης, προκειμένου να χτυπήσουν τους εργαζόμενους, όταν αντιστέκονται στην πολιτική τους.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας που ο λαός θα βρεθεί αντιμέτωπος με νέα μέτρα που θα εντείνουν τη φτώχια και την εξαθλίωση, η κυβέρνηση καθ' υπόδειξη και των ιμπεριαλιστών εντείνει τα μέτρα καταστολής, της κατάργησης των δικαιωμάτων στη διαδήλωση και την απεργία, ενισχύει τη φασιστικοποίηση. Ταυτόχρονα δίνει «συγχωροχάρτι» στη Χ.Α με τους εναγκαλισμούς του Καμένου στο όνομα του ψευτοπατριωτισμού.

Αυτή την κατεύθυνση έρχονται να υλοποιήσουν οι δίκες αυτές και γι' αυτό τις καταγγέλουμε και απαιτούμε την αθώωση του Σ. Ρίζου και όσων άλλων παραπέμπονται σε δίκη μετά από τις θρασύτατες και προκλητικές μηνύσεις από μέλη Χ.Α.

Να αθωωθούν! Να απαλλαγούν από κάθε κατηγορία οι δικαζόμενοι
Να μην περάσει η πρόκληση των φασιστών.
Το φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί.

Χανιά, 30-01-2017

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
 http://protovouliantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com