...................

30 Ιαν 2017

Συνεδρίαση-Αποφάσεις Συντονιστικού της Λ.Α.-Α.Α.Σ. στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 27 του Γενάρη συνεδρίασε το Συντονιστικό της Λαϊκής Αντίστασης Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας στη Θεσσαλονίκη με θέματα απολογισμού και προγραμματισμού.
Αποτιμήθηκαν θετικά οι δύο συνελεύσεις συγκρότησης της Λαϊκής Αντίστασης Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας στα ανατολικά και δυτικά και τονίστηκε η αναγκαιότητα και η δυνατότητα να γίνουν παραπάνω βήματα γείωσής της στις τοπικές κοινωνίες-γειτονιές. Πετυχημένο κρίθηκε και το γλέντι της Λαϊκής Αντίστασης Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας στα ανατολικά πριν τις γιορτές, καθώς δόθηκε η ευκαιρία σε πολλές δεκάδες αγωνιστών να διασκεδάσουν μαζί και να γνωριστούν καλύτερα.

Στο φόντο των αντιδραστικών διεθνών και εσωτερικών εξελίξεων, με ανοιχτά και επικίνδυνα όλα τα κρίσιμα ζητήματα, προκρίθηκε η ανάγκη περαιτέρω συζήτησης-ανάλυσής τους. Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε η σύγκλιση των συνελεύσεων δυτικά και ανατολικά τo επόμενo διάστημα προκειμένου να παρθούν και οι απαραίτητες εξωστρεφείς πρωτοβουλίες. Αποφασίστηκε, επίσης, στο πλαίσιο της παρέμβασης μας στο προσφυγικό ζήτημα, η έκδοση αφίσσας και πλατιάς προπαγάνδισης των απόψεών μας στους εργαζόμενους και στο λαό σε μια περίοδο που είναι φανερή η αντιμεταναστευτική- αντιπροσφυγική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης και των ιμπεριαλιστών πατρώνων της όσο και η φασιστική και ρατσιστική δράση της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com