19 Ιαν 2017

Διήμερο αντιφασιστικών δράσεων στην Θεσσαλονίκη

Με καλέσματα της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, και την συμμετοχή των αριστερών και άλλων οργανώσεων της πόλης, το επόμενο διήμερο συγκροτούνται δράσεις ενάντια στην φασιστική πρόκληση στην πόλη μας (υπάρχει φασιστικό κάλεσμα το Σάββατο 21/01 ενάντια στην εκπαίδευση των προσφυγόπουλων).

Την Παρασκευή 20/01 και ώρα 19.30, στο κτίριο της ΕΔΟΘ, διοργανώνεται εκδήλωση για το δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση και ενάντια στους αποκλεισμούς, με την συμμετοχή εμπλεκόμενων εκπαιδευτικών και συνδικαλιστικών σχημάτων.Το Σάββατο 21/01 και ώρα 14.30, θα πραγματοποιηθεί στο Άγαλμα του Βενιζέλου αντιφασιστική συγκέντρωση.


Η Κομματική Οργάνωση της Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) συμμετείχε στις συσκέψεις που διοργανώθηκαν και θα συμμετέχει στις δράσεις με το δικό της πολιτικό στίγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com