23 Ιαν 2017

Μήνυμα από τον Γιώργο Αλεξάτο για τον Γρηγόρη

Συγκλονιστική είδηση και δύσκολο να την αποδεχτώ ψύχραιμα. Ήξερα πως ο σ. Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος έδινε μάχη για την υγεία του. Μου το 'λεγε όλα τα τελευταία χρόνια, κάθε που συναντιόμασταν για να συζητήσουμε για το βιβλίο που ετοίμαζε για την εργατική τάξη. Συζητήσεις που κρατούσαν ώρες, με διαφωνίες, με συμφωνίες και συγκλίσεις, και πάντα βαθιά συντροφικές.

Έφυγε από τη ζωή ο Γρηγόρης, σε ηλικία 72 ετών. Από τα νεανικά του χρόνια συνεπής στον δρόμο που χάραξε, ως αγωνιστής του μ-λ κινήματος, αφοσιωμένος μέχρι τέλους στην εργατική τάξη, σάρκα από τη σάρκα της οποίας ήταν κι ο ίδιος.

Συντρόφισσες και σύντροφοι του ΚΚΕ(μ-λ) θερμά συλλυπητήρια. Και να 'στε περήφανοι που είχατε στις γραμμές σας αυτόν τον προλετάριο επαναστάτη!

Γιώργος Αλεξάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com