...................

24 Ιαν 2017

Ο Γρηγόρης Κωνσταντόπουλος για την εργατική τάξη και τον Χρήστο Μπίστη (ηχητικά)

 Στο πρώτο ηχητικό ακούμε την παρέμβαση του Γρηγόρη στην Διημερίδα (26-27/5.2012) που διοργάνωσε ο «Ομιλος για τη Μελέτη της Ιστορίας και της Κοινωνίας» (ΟΜΙΚ) με θέμα: «Η Ιστορία της μισθωτής εργασίας και του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα: διερευνώντας μαρξιστικές οπτικές στην εποχή μας».

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: https://www.youtube.com/watch?v=QLCypbQ_Zz0Εδώ ο Γρηγόρης μιλάει για τον φίλο και σύντροφό του Χρήστο Μπίστη που έφυγε τον περασμένο Σεπτέμβρη. Απόσπασμα από την εκπομπή - αφιέρωμα του "Ράδιο Παντιέρα" στην ERTopen 21 Σεπτέμβρη 2016.

Παντιέρα: https://www.youtube.com/watch?v=QltwE2ioPLM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com