...................

25 Ιαν 2017

Βίντεο από τα εγκαίνια γραφείων - εκδήλωση για τον Ηλία Καμαρέτσο στη Θεσσαλονίκη.

Δύσκολος μήνας τελικά ο Γενάρης. Πριν τρία χρόνια, στις 2 Γενάρη 2014, χάσαμε τον σύντροφο Ηλία Καμαρέτσο. Από τους συντρόφους που μαζί με τον Γρηγόρη Κωνσταντόπουλο πήγαν κόντρα στο ρεύμα της διάλυσης και στήσανε ξανά το ΚΚΕ(μ-λ).
Στις 21 Γενάρη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της οργάνωσης. Εκδήλωση που έγινε προς τιμή του Ηλία Καμαρέτσου και του οποίου τ' όνομα δόθηκε στα γραφεία.
Τα βίντεο που ακολουθούν είναι από αυτή την εκδήλωση. Πραγματικά αξίζει να αφιερώσεται χρόνο να τα δείτε:

Στο πρώτο γίνεται το άνοιγμα της εκδήλωσης από τον Γιώργο Ματσούκα και παρουσιάζεται ένα βιογραφικό βίντεο για τον Ηλία.Στο δεύτερο μιλούν για τον Ηλία ο Στέφανος Καραμήτρος σύντροφος του Ηλία από το 1961 με αναφορές και στον Γρηγόρη. Ο Γιώργος Ξάκης από την εποχή της ΠΕΣΠ και του κινήματος των οικοδόμων όπου συμμετείχε ο Ηλίας. Ο Γιάννης Τσαμασλίδης από την Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας.Στο τρίτο μιλούν ο Βασίλης Σαμαράς και ο Ανδρέας Βογιατζόγλου εκ μέρους το Κ.Ο. του Κ.Κ.Ε.(μ-λ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com