...................

11 Ιαν 2017

Τα 100 χρόνια απο τον Οκτώβρη σε ημερολόγιο για το 2017

Αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση είναι το επιτοίχιο ημερολόγιο που κυκλοφόρησε η κομματική οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ). Το ημερολόγιο διατίθεται σε δύο εικαστικές εκδοχές και περιέχει ένα μικρό χρονολόγιο των επαναστατικών γεγονότων στην Ρωσία το 1917 μέχρι την επαναστατική νίκη του Οκτώβρη. Η έκδοση του γίνεται με αφορμή τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΚΟΘ που έχουν πάρει το όνομα “Ηλίας Καμαρέτσος”. Για να το προμηθευτείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του ΚΚΕ(μ-λ), Συγγρού 24 και στο τηλέφωνο 2310-278978.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com