...................

14 Δεκ 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ «ΣΗΜΑ»

Ραντεβού το Σάββατο 17 Δεκέμβρη, στις 8 μμ

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος και τα Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης μαζί με τους νέους και τις νέες φοιτητές/τριες και εργαζόμενους/ες της Πορείας απέκτησαν στέγη και στέκι.

Στο παλιό "Ταξίμι", στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ισαύρων 29Γ. Και στο νέο μας αυτό χώρο που τον ονομάσαμε "Σήμα" κάνουμε εγκαίνια το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ. Ο Γ. Καλκάνης θα συνοδέψει τις πρώτες ώρες της βραδιάς των εγκαινίων με ζωντανή μουσική, σε μια ζεστή μουσική υποδοχή μας.

Στην τιμή ενίσχυσης (5 ευρώ) της εναρκτήριας βραδιάς του Σήματος περιλαμβάνεται μπουφές με εύγεστα σνακς και το πρώτο ποτό μας. Με ενθουσιασμό περιμένουμε να υψώσουμε και να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας το βράδυ των εγκαινίων, στην έναρξη μιας πολιτιστικής διαδρομής που σημαίνει και σηματοδοτεί πολλά για μας.

Ένας πλούτος δραστηριοτήτων, με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, επιστημονικό, πολιτικό περιεχόμενο, θα αποτελέσει το πρόγραμμα λειτουργίας του πολιτιστικού πολυχώρου μας. Συζητήσεις, εκδηλώσεις, προβολές, εκθέσεις, δρώμενα, όλα έχουν θέση στο πρόγραμμα που διαμορφώνουμε, από το οποίο δεν θα λείπουν τα γλέντια και οι βραδιές αφιερωμένες στο τραγούδι, στον χορό, στη διασκέδαση.

Από τις 17/12/2016, ο παρών χώρος καλείται
να σηματοδοτήσει με αριστερό πρόσημο τις τρέχουσες προσεγγίσεις σε ζητήματα πολιτικής και πολιτισμού,
να σημάνει τις νέες,
να προσφέρει ένα σημείο επικοινωνίας για τη νεολαία και τον ευρύτερο προοδευτικό και αριστερό κόσμο,
να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κοινές προθέσεις και κοινές παρεμβάσεις στα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com