12 Δεκ 2016

Γιάννενα: Συλλυπητήριο μήνυμα της Ταξικής Πορείας Οικοδόμων

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΤΗΣ «ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ»

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΝΟΥΣΗ
 
 
Η «Ταξική Πορεία Οικοδόμων» εκφράζει τα συλλυπητήριά της για το θάνατο του Σωτήρη Μανούση στην οικογένεια και τους συντρόφους του.

Τα χρόνια που γνωρίσαμε το Σωτήρη - και παρά τις διαφωνίες μας - εκτιμήσαμε την πάλη του στο κίνημα των οικοδόμων μέσα από τις θέσεις που κάθε φορά αναλάμβανε.

Για μας η καλύτερη τιμή για τους αγωνιστές που φεύγουν, είναι ο αγώνας για να πυκνώνουν οι γραμμές του κινήματος.

Για να δυναμώσει το κίνημα των οικοδόμων, της εργατικής τάξης και όλου του λαού.

Ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και του συστήματος που υπηρετούν.

Για να ευνοούνται οι δυνατότητες της τάξης και του λαού να αναμετρηθούν με τη βαρβαρότητα και να ανατρέψουν το σύστημα που τη γεννάει.

Γιάννενα 12 Δεκέμβρη 2016

ΤΑΞΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο blog στηρίζει μεν το ΚΚΕ(μ-λ) αλλά δεν αποτελεί επίσημο ιστολόγιό του. Ότι δεν φέρει υπογραφή ή δεν παραπέμπει σε κάποιο σύνδεσμο αποτελεί άποψη του διαχειριστή που το ανέβασε.

Δημοσιεύουμε κείμενα οργανώσεων, σχημάτων, συλλογικοτήτων, άρθρα επώνυμα που στέλνουν φίλοι, συναγωνιστές και σύντροφοι με τα οποία δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί ούτε το blog. Στόχος μας είναι η προβολή αγώνων, κινήσεων, δράσεων και απόψεων που θεωρούμε ότι μπορεί να προάγουν τις αντιστάσεις και τους αγώνες του λαού ή βοηθάνε στο διάλογο για την υπόθεση του λαϊκού κινήματος και της αριστεράς, ιδιαίτερα του κομμουνιστικού κινήματος. Και αυτό χωρίς να κρύβουμε ποιοι είμαστε παριστάνοντας τους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους.

Παρά την αρχική μας επιλογή, για ελεύθερα σχόλια ώστε να διευκολύνονται οι συζητήσεις αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον έλεγχο γιατί έχουν αυξηθεί από τη μια τα spam και από την άλλη αυτοί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να περιφέρονται και να βρίζουν ασύστολα. Θα προσπαθούμε να τα δημοσιεύουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν κάποιος γράψει σχόλιο και δεν το δει μετά από κάποιο εύλογο διάστημα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: antigeitonies@gmail.com